English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: پنج شنبه ٠٢ آذر ١٣٩٦


  چاپ        ارسال به دوست

به گزارش فرحناک مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شاهین دژ

دکتر جبارزاده : آموزش ،پیشگیری و مقابله با شیوع بیماریها بخصوص در فصل گرما بیماریهای روده ای مهمترین اهداف کارگروه می باشد

اولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان با حضور معاونت فرمانداری ، مدیریت شبکه ، رئیس مرکز بهداشت و اعضای کارگروه در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار گردید . دکتر جبارزاد مدیر شبکه در این جلسه ضمن اهمیت شمردن تامین سلامت جامعه اظهار نمود : آموزش ،پیشگیری و مقابله با شیوع بیماریها بخصوص در فصل گرما بیماریهای روده ای مهمترین اهداف کارگروه می باشد که باید مد نظر قرار گیرد و افزود سلامت مردم از مهمترین مقوله های مورد توجه شورای بهداشت شهرستان و کارگروه سلامت و امنیت غذایی می باشد که با تعامل و همکاری بین مردم و مسئولین، مسائل و مشکلات بهداشتی شهرستان خوشبختانه به حداکثر رسیده و شاهد تغییرات اساسی در خصوص ارتقاء شاخص های بهداشتی در این شهرستان هستیم مدیر شبکه با اشاره به شروع فصل گرما و تدابیر کنترلی انجام یافته از طرف مرکز بهداشت گفت : نمونه برداری روزانه از آب شرب و پایش های لازم از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی یکی دیگر از اقدامات مرکز بهداشت می باشد وی در ادامه به ساماندهی کشتارهای دام و اتلاف حیوانات ناقل بیماریها و هم چنین توجه ویژه به سرویسهای بهداشتی در اماکن عمومی اشاره و افزود : مسئولین محترم باید در این زمینه نیز همکاری لازم را بعمل آورند تا تهدید کننده های بهداشت عمومی را به حداقل برسانیم در ادامه یزدانی معاون فرماندار نیز به اهمیت کمیته اشاره و افزود : امنیت غذایی یکی از اولویتهای شورای تامین شهرستان نیز می باشد که در صورت وقوع عموامل بیماریها علاوه بر تهدیدات جانی بار روانی منفی نیز در جامعه ایجاد خواهد شد لذا مراقبتهای ویژه باید از سوی ادارات ذیربط انجام پذیر تا شاهد حفظ و ارتقاء سلامتی جامعه باشیم در ادامه گزارش اقدامات پیشگیرانه مرکز بهداشت توسط دکتر صمدی افشار رئیس مرکز بهداشت ارائه و اظهار نمود تا کنون بیش از 1163 مورد نمونه برداری از مواد غذایی و آب شرب انجام پذیرفته و در مدت 45 روز گذشته 1259 نفر ساعت کاری انجام گرفته و بر اساس برنامه ریزی های بعمل آمده بازدیدهای کنترلی تشدید می یابد در پایان اعضاء به منظور بررسی مشکلات بهداشتی در سطح شهرستان با ارائه راهکارهای مناسب جهت حل این مشکلات و چالش های این حوزه به بحث و گفتگو پرداختند و راهکارهایی توسط اعضاء حاضر در جلسه به منظور ارتقاء سطح بهداشت و سلامت و ایجاد امنیت غذایی شهرستان ارائه شد

 

 


 


١٣:٥٨ - شنبه ١٧ تير ١٣٩٦    /    شماره : ١٤٧٨٠    /    تعداد نمایش : ٨٧


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: